top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBosse Beckers

EDUCATIE: tot ziens Kunstbende!

Ik wist niet zo goed waar ik terecht kwam 8 jaar geleden. Kilo's jonger en groener begon ik als Kunstcoach bij de Kunstbende. Ik had er her en der wel eens iets over opgevangen maar kon niet bevroeden dat deze weelderige kunstchaos van talent en hormonen zo veel met me zou doen.

Kunstcoach


Als kunstcoach begeleidde, coachte, regisseerde en adviseerde ik jarenlang de deelnemers van Theater & Performance.


Ik kan oprecht zeggen dat dit één van de meest waardevolle klussen uit mijn carrière is geweest. Het talent, de ontwikkelingen en de vriendschappen die ik heb zien ontstaan zijn van onschatbare waarde. Ik volg oud-deelnemers nog altijd en voel een soort misplaatste vaderlijke trots wanneer er weer een een volle zaal trekt. Kunstbende is een prachtig, open, veilig en grensoverstijgend initiatief. Rest mij te zeggen: I'll be back!

155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page